Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Na een overweldigende show tijdens Hedon Zwaar Nieuwjaar 2015 waar zij al headliner in de Kleine Zaal stonden, keert Apophys terug naar Hedon om hun nieuwe album Devoratis aan de wereld te presenteren welke 22 januari 2018 via Ultimate Massacre Records uitkomt. Devoratis is geproduceerd door Yuma van Eekelen (Pestilence, Exivious)  en gemixt en gemasterd door Stefano Morabito, bekend van zijn werk met Fleshgod Apocalypse en Hour of Penance, en met deze nieuwe plaat zal Apophys voorgoed zijn stempel drukken op het genre.

Met (ex)leden van Nederlandse death metal giganten God Dethroned en Toxocara in de gelederen, maait het in 2012 opgerichte Apophys zich met chirurgische precisie een weg door de conventionele death metal. Apophys: Death Metal met een Sci-Fi twist die met hun standaard van spetterende optredens geen spaan van de Kleine Zaal heel zullen laten!

SHINIGAMI

Leden van gerenommeerde bands als MaYaN, Orphanage, Bleeding Gods, Tribal Spirits en Silicon Head sloegen de handen ineen en vormden de nieuwe death-thrash machine Shinigami. Hoewel de band relatief jong is, hebben de leden onderling decennia aan ervaring onder de riem en dat is live te merken! Zij vertoonden reeds hun kunsten in Nederland en Japan (!) met Hedon als volgende stop.

CARNAL LEFTOVERS

Het Zwolse Carnal Leftovers is alweer ruim 16 jaar bezig met de wereld te voorzien van hun Doldrieste death metal waarbij Hedon herhaaldelijk hun gastheer mocht zijn.  Met hun typerende Zweedse metalsound en slogans als Putting the 'fun' back in 'funeral' en Putting the 'laughter' back in 'slaughter' combineren de heren brute old-school death metal met een gezonde dosis humor. Aan hen de eer om de avond te openen, wees dus op tijd!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...