TOM MCRAE
SUPPORT: BRENDAN JAMES

Datum zo 15 apr 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 19,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Tom McRae is gezegend met een prachtige, meeslepende stem. Met zijn doortastende, gevoelige en poëtische teksten weet hij de luisteraar tot in de ziel te raken. In 2001 laat de songsmid voor het eerst van zich horen. Dat doet hij met zijn naar zichzelf vernoemde debuut, dat meteen kan rekenen op zeer goede reacties. De Britse pers vergelijkt hem zelfs met grootheden als Bob Dylan en Nick Drake. Ook wordt hij genomineerd voor de Mercury Prize, een Q Magazine Award en BRIT Award.

Inmiddels zijn we zestien jaar en zeven studioalbums verder. Het afgelopen jaar verscheen zijn laatste album Ah, the World! Oh, the World! wederom vol met sfeervolle, energieke en warme liedjes! Vanavond doet hij een semi-seated optreden, een mooi contrast met de grote shows die de Brit eerder deed op festivals als Lowlands, Pinkpop en Crossing Border.

SUPPORT: BRENDAN JAMES

In het voorprogramma van Tom McRae staat de Amerikaanse singer-songwriter Brendan James. Ooit tekende hij bij Capital Records maar door een samenloop van omstandigheden kwam deze muziek nooit uit. Later haalde hij zijn gram via het eveneens beroemde platenlabel Decca Records. James speelde in de voorprogramma’s van artiesten als John Mayer, Corinne Bailey Rae en The Fray. In het najaar van 2017 kwam hij voor het eerst sinds vier jaar weer met nieuw materiaal.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...