Dit evenement is geweest

Studentenprijs: €7,50 (op vertoon mbo/hbo schoolpas)

Op 15 februari is de grote zaal van Hedon het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night!

JACOB SPOELSTRA

Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge Fries. Iets wat zeker bij ons in Hedon gaat aanslaan. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Ook heeft hij gespeeld   in de theatertour van De grote improvisatie show van Tijl Beckand en Ruben v/d Meer. We zijn benieuwd!!! We zetten in Hedon in ieder geval de Beerenburg klaar voor deze gort droge fries.

'Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht' (chinees gezegde, denk ik)

ROEL C VERBURG

Roel C Verburg gewapend met gitaar speelde Roel reeds met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook meerdere malen op De Zwarte Cross en Lowlands. Waarbij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door. Roel is op vrijdagochtend te horen op Radio Veronica bij Rinkeldekinkel. Op TV was hij te zien bij Kopspijkers en Padoem Patssss! Op Youtube is hij bekend van `Slechtste Rapper Van De Straat` en `ik koester je Oester`.

WILKO TERWIJN

Wilko Terwijn is vanavond de MC. De ras echte Amsterdammer is een van de eerste stand up comedians van Nederland. Wilko is hard, soms grof maar vooral hilarisch. De afgelopen jaren was Wilko te zien in verschillende televisie programma`s en werden zijn comedy programma`s uitgezonden op Veronica. Momenteel is hij te zien op RTL 4 in de Grote improvisatie show. Verder is deze topper de oprichter van Badaboom.

ARIE KOOMEN

Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...