Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Tricklebolt trapt het nieuwe jaar 2018 af met zijn eigen (oer)knal. Als Burgerbeurs band van 2015 beleefde Tricklebolt z’n ochtendgloren met een 2e EP: “DAWN”. Nu gaan ze voor het volle daglicht: Op 6 januari 2018 blaast de band het langverwachte debuutalbum “Tricklebolt”, gemixt en geproduceerd door Guido Aalbers, de lucht in.

De Sallandse rockformatie speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker. In de wijde regio maakten ze vele meters op menig festival zoals o.a. Stöppelhaene, Fields of Joy, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dicky Woodstock, PedroPicoPop, Enschede Rocks! en Hoogtevrees. Maar ook Eurosonic staat inmiddels al op hun CV, evenals supportshows overal in den lande voor o.a. Di-Rect, DeWolff, Uriah Heep en Golden Earring.

"Op het podium ontpoppen deze rustige jongens zich tot een 5-koppig monster dat z’n muzikale ziel en zaligheid uitbraakt in een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen rocksongs, geïnspireerd door de 70’s, voert de jonge band je terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath.........of ontdek wat je bent misgelopen, wanneer jouw geboortedatum -net als die van henzelf- toen nog ver weg in de toekomst lag."Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...