SUZAN & FREEK

Datum vr 02 mrt 2018
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 16,00
Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook:


Je mag Suzan & Freek gerust een online sensatie noemen. Met hun talrijke covers uit zo ongeveer elk muzikaal genre weten ze via Facebook en Youtube een groot publiek aan zich te binden. Elke week plaatsen ze een nieuwe cover op Facebook in de rubriek De Minuut. Daarnaast namen ze video’s op met Matt Simons, Jim Bakkum, Paskal Jakobsen, MAAN en een groot aantal andere beroemde artiesten. Nadat ze afgelopen najaar tijdens hun clubtour de kleine zaal van Hedon wisten uit te verkopen komen ze nu terug voor een show in de grote zaal!

Naast online timmert het duo dus ook live hard aan de weg: na een vaste coverrubriek op Radio 538, optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest, support-acts voor Milow & Walk Off The Earth, een optreden bij RTL Late Night én een uitverkochte clubtour in het najaar van 2017, is het nu dus tijd voor een nóg grotere tour. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...