Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Anneke van Giersbergen zal voor velen voor altijd verbonden blijven met de metalband The Gathering, maar sinds 2007 heeft de charismatische zangeres een succesvolle solocarrière opgebouwd en werkt ze daarnaast intensief samen met Devin Townsend en Arjen Lucassen van Ayreon. Solo verkent Van Giersbergen verschillende genres, maar in 2016 keert ze ook terug naar haar eerste liefde en richt ze de progressieve metalband VUUR op, samen met enkele van Nederlands beste metalmuzikanten. 

 Het debuutalbum In This Moment We Are Free - Cities verscheen op 20 oktober en bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Album Top 100. Live speelt VUUR naast nieuw materiaal ook enkele stevige klassiekers uit Anneke’s oeuvre.

SUPPORT: FOR I AM KING

Het voorprogramma is voor de Amsterdamse band For I Am King. De melodische metalband  is sinds het verschijnen van hun debuutalbum Deamons een ware sensatie. Ze deden al tal van grote shows en stonden op festivals als Wacken Open Air en Zwarte Cross en sloten 2017 groots af tijdens een tour door China & Japan.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...