Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Dromerig én spannende alternative indie doordrenkt met soul, soul als in ziel. De muziek van de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa in een hokje plaatsen is een uitdaging want de sterke songs voelen verrassend en origineel door de verschillende kleurrijke diepe sounds en grooves, die je soms even terug nemen naar britse triphop uit de ‘90, maar is gelijk te herkennen door Nana Adjoa’s eigenzinnige warme stem. Een stem die compacte poëtische teksten bezingt die samen met de sounds de dieptes in duiken en vragen stellen zonder een moment zwaarmoedig te worden.

Met een 5 koppige band reisde ze in het najaar van 2016 mee met de Popronde wat resulteerde een 20 tal shows door het hele land en werd ze gekozen door 3voor12 als “talent to watch” in 2017. Op 24 november zal het debutalbum Down At The Roots exclusief in een gelimiteerde oplage en op white vinyl beschikbaar zijn in NL. In DWDD vertelt 3FM DJ Eva Koreman dat Nana Adjoa voor die zender dé sound van 2018 is en wordt ook bekend dat Nana Adjoa op Noorderslag 2018 staat. Begin 2018 verwachten we nieuwe muziek van Nana Adjoa en zal ze een clubtour doen door Nederland waaronder dus de show bij ons in Hedon

SEAN CHRISTOPHER

Singer-songwriter Sean Christopher is van alle markten thuis. Naast jaren ervaring in het pop-circuit schreef Sean voor vele andere artiesten en maakte hij de muziek voor verschillende grote tv-commercials. In de band Moonpilot vond hij pas echt zijn draai - in 2010 werd  de band met het nummer Caroline verkozen tot Serious Talent op 3FM. De eerste stap als soloartiest maakt hij nu vol overtuiging. Het eerste album wordt binnenkort verwacht en staat vol verstilde, haast gefluisterde popmuziek van een getalenteerd singer-songwriter.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...