ANNIHILATOR
SPECIAL GUEST: ARCHER NATION

Datum do 24 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Verplaatst
Aanvang 20:00
Zaal open 19:00
Prijs € 26,78
Bestel tickets

In verband met het overlijden van Randy Rampage, voormalig lid van de band, is de tour van Annihilator uitgesteld. Randy Rampage zou tevens aanwezig zijn als Special Guest bij Annihilator in Hedon. Het optreden zal nu plaatsvinden op donderdag 24 oktober 2019. Kun je niet op de nieuwe datum dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen. Kaarten retourneren kan tot maandag 26 november.

Thrash/heavy metal legendes Annihilator maken tijdens hun grote Europese tour ook een tussenstop in Zwolle voor een optreden in Hedon. Sinds de oprichting van Annihilator in 1989 is de band altijd erg productief geweest met het uitbrengen van albums en daarnaast zaten ze uitgebreid in hun tourbus om over de hele wereld te spelen. Inmiddels heeft de band zestien albums uitgebracht, waaronder debuutalbum Alice In Hell, best-selling album Never, Neverland en King of The Kill als grootste klassiekers. Hun meest recente album For the Demented is in november 2017 uitgebracht en uiteraard: om dit te vieren gaan ze uitgebreid op tour. 

SPECIAL GUEST: ARCHER NATION

Als support kunnen we niemand minder dan Archer Nation toevoegen aan deze show! Zoals ze zelf zeggen: de band zit op de grens van Hard Rockistan en Heavy Metalsville en heeft met meer dan twintig jaar ervaring een staat van dienst om 'u'tegen te zeggen. Vanuit Santa Cruz in Californie reizen ze de hele wereld over en komen ze speciaal voor deze show met Annihilator mee naar Zwolle!

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...