Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Het afgelopen najaar verscheen Rolling with the Punches het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live. Het blijft niet bij die ene show want in 2018 komt DI-RECT naar Zwolle in het kader van de Rolling with the Punches clubtour!

Ook dit jaar zal DI-RECT weer met een 9-koppige band in de clubs het podium betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerste met uitgebreide visuals. Dit experiment smaakte naar meer en zal zeker worden doorgevoerd tijdens deze clubtour. DI-RECT bestaat inmiddels ruim 18 jaar en speelde al meerdere keren in Hedon en op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Parkpop, Concert At Sea, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dauwpop en vele vele anderen! 

“Vanaf vorige zomer stond alles in het teken van de AFAS show, de voorbereiding is heel intensief. Als alles op de avond zelf samen komt geeft dat een waanzinnige kick. Alleen de volgende ochtend wordt je wakker en dan is de vraag,...wat nu? Al snel was het plan geboren om met deze show op pad te gaan.” 

- Bas van Wageningen - 

“De uitdaging is om het voor zowel onszelf als het publiek spannend te houden. Nieuwe tracks veranderen ook de kijk op je oude repertoire en zo blijft alles continu in beweging.” 

- Marcel Veenendaal -


SUPPORT: SOMEONE

Het voorprogramma is voor Someone, en niet zomaar iemand. Someone is het nieuwe project van Tessa Rose Jackson. Zoals ze het zelf omschrijft: 'art pop art' en daar zijn wij het wel mee eens. En hoe het echt gaat klinken dat zie je op de avond zelf. Fijn dat Tessa Rose Jackson weer terug is een perfecte act om de avond te starten. De video's van dit project zijn al veelbelovend. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...