Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

MAINSTAGE: STERAC (STEVE RACHMAD) / ROY EL KEI

SECOND STAGE: RAVEDANS

CHILL OUT LOUNGE: PAULUZ

Het langst lopende feest van Hedon; DEEP is Jarig! Van Ken Ishii, Sasha Carassi , Gaetano, Ben Sims, Luke Slater tot Egebert, de afgelopen 9 jaar draaide de grootste internationale techno DJ’s de volumeknop tot standje maximaal en brachten zij jullie in extase tijdens één van de vele DEEP avonden in thuisbasis Hedon. Negen jaar DEEP laten wij niet zomaar aans ons voorbij gaan zonder ons nieuwe jaar met een knaller in te luiden en een groots verjaardagfeest te vieren. Beide zalen gaan open met in de grote zaal o.a Steve Rachmad, Rod en resident Roy El Kei, in de kleine zaal krijgt Ravedans de vrije hand en de foyer toveren we om tot een chill out lounge met onze eigen nachtburgemeester Pauluz.


STERAC (STEVE RACHMAD)

In zijn dj leven heeft Steve een tweede identiteit gecreëerd: STERAC. Met STERAC focust Steve zich op techno met een donkere, diepe en edgy sfeer.  Steve Rachmad heeft opmerkelijke releases, remixes en labels in zijn carrière laten zien, of wat dacht je van alle clubs en festivals waar hij zijn stempel heeft gedrukt? Dat wordt een enorme lijst met namen, plaatsen en merken.  Een talent voor al meer dan 20 jaar en iemand waarbij zijn performance steeds blijft groeien.  Steve weet wat  de beste techno en house is en haalt zijn inspiratie uit hoge kwaliteit disco, dub en electro uit de vroegere dagen.

ROD (BENNY RODRIGUES)

ROD, het nieuwe alter ego van de alom bekende Benny Rodrigues, mag zich nu al een van Nederlands' beste techno DJs noemen. Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. Verwacht techno met een veelzijdig tintje; van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot offbeat. Zijn enorme kennis van muziek, onsterfelijke liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hotspots over de hele wereld, het iconische Berghain (Berlijn) inbegrepen. ROD's veelgeprezen debuut Malmok werd uitgebracht onder Ben Klock's Klockworks label en wordt zeer positief ontvangen. Tijdens zijn RODnachten in Perron (Rotterdam) en Trouw (Amsterdam) draait hij zonder moeite acht uur durende marathon-sets weg.

ROY EL KEI

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominent rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Record, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics. Na getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van Techno Elites. (www.royelkei.com)

RAVEDANS

Ravedans is een online technoplatform uit Zwolle dat binnen ekele jarn enorm gegroeid is en dat zich wereldwijd richt op technofans en dancemoves. Hun video’s werden al miljoenen keren bekeken op social media en inmiddels is Ravedans een stapje verder en heeft vaker een stage gehost tijdens DEEP. In de kleine zaal staan o.a.:

- Propulsive

- Bob Holtkamp

- Julian Anthony

X

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...