Dit evenement is geweest

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond die in het teken staat van een van 's werelds grootste supersterren: Fastlove - A Tribute to George Michael. Een show waarin alle publieksfavorieten voorbij komen. Van de grootste Wham classics tot de successen van het jaren tachtig album Faith. Daarnaast al het andere werk wat je verwacht te horen bij een ode aan George Michael, uiteraard onbtreekt het onweerstaanbare Flawless niet.

Fastlove - A Tribute to George Michael is een betoverende ervaring die je niet wil missen. Nog een keer lekker genieten van al je favoriete nummres als Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside, Jesus To A Child, Kissing A Fool en al die anderen. Herbeleef de passie, sfeer en dat unieke gevoel van George Michael tijdens deze waanzinnige tribute.  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...