CLAW BOYS CLAW
SUPPORT: LE GARAGE

Datum za 31 mrt 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 19,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Claw Boys Claw kennen we allemaal, de band met de flamboyante zanger Peter te Bos bestaat al sinds 1983 en had de eer het allerlaatste concert te geven in het oude pand van Hedon. Je zou kunnen zeggen dat na deze show een verbouwing wel welkom was. Hopelijk is dit na deze show niet nodig. Claw Boys Clayw heeft in hun lange carriere tal van grote shows gedaan, zo stond de band op het Deense Roskilde Festival en op Pinkpop maar ook onder het alter ego The Hipcats in het voorprogramma van Nick Cave. In 1987 won Claw Boys Claw de beroemde Popprijs en kregen ze tijdens Noorderslag de traditionele bierdouche.

Het bekendste nummer van de band werd Rosie uit 1992, hiermeer bereikten ze zelfs de Top 40 en staan ze nog jaarlijks in de Top 2000. De laatste jaren blijft Claw Boys Claw goed op dreef. Pajama Day kan je inmiddels gerust een klassieker noemen en ook Hammer uit 2013 wist het goed te doen. Dit jaar verschijnt het nieuwe album It’s Not Me, The Horse Is Not Me – Part 1 waarmee de band weer de zalen induikt. Als een goed gerijpte wijn hebben de jaren geen invloed.

SUPPORT: LE GARAGE

Energieke en enthousiaste live performances. Daar kan je op rekenen bij dit Utrechtse drietal. Songs die drijven op stampende ritmes, donker gitaarspel & snerpende mondharmonica. In het najaar van 2017 lanceerde Le Garage hun eerste EP: The Bunker Tapes. Vijf nummers recht uit het hart, die gaan over mislukte liefdes en vergeten dorpen.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...