Dit evenement is geweest

Op zaterdag 3 november keert Julian Velard terug naar Hedon, waar hij in 2014 al eens te zien was als support van Paul Carrack.  Al sinds 2011 komt deze Amerikaanse muzikant regelmatig in Nederland langs om zijn prachtige, theatrale pianopop live ten gehore te brengen, en inmiddels zijn vele radiomakers waaronder Gerard Ekdom, ook liefhebber geworden van de muziek van Velard. Julian dook recent nog de studio in om songs op te nemen voor een nieuwe EP die in april zal verschijnen.  Hij maakt luchtige, toegankelijke popmuziek waar allerlei thema’s aan bod komen, maar waarbij de stad New York altijd zijn grootste inspiratie bron blijft. 

SUPPORT: THE BEATNIK

The Beatnik (Maik IJpelaar) verwerkt al zijn muzikale invloeden in een radiovriendelijke mix, vol met catchy refreintjes.  Na 13 jaar ervaring opdoen op meerdere instrumenten en zang, optredens met bijvoorbeeld Berget Lewis en Waylon in onder andere Ahoy, en nog tijdens zijn opleiding aan Codarts Rotterdam, wordt het voor The Beatnik tijd om de aandacht op te eisen voor zijn eigen werk.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...