Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het duurde maar liefst vier jaar tot we weer nieuw materiaal van Ruben Hein te horen kregen maar Everything I Say (Magnolia) werd wel meteen de Top Song op Radio 2. Je kan niet zeggen dat Ruben Hein in de tussentijd niks heeft gedaan, zo ging hij uitgebreid op tour samen met Leo Blokhuis, Fink, deed hij mee aan Wie Is De Mol en werd hij ook nog eens vader. Daarnaast gebruikte Ruben deze tijd om zichzelf terug te vinden in zijn muziek met als resultaat een prachtig nieuw album met als titel 'Groundwork Rising’ wat op 21 februari zal verschijnen. Ruben Hein is een veelzijdig en ontzettend talentvol zanger die met zijn nieuwe album definitief zijn plek gaat claimen tussen de beste zangers van Nederlands. Hij komt naar Zwolle met een vierkoppige liveband.


 

  “Om bij de juiste ingrediënten voor een tekst te komen, moet je soms dieper graven dan je lief is.” 

 - Ruben Hein -


 

SCOTT & YOUNG

Twee stemmen die klinken als één: de chemie tussen Scott&Young is onmiskenbaar. Geïnspireerd door songwriters als Ane Brun, Simon & Garfunkel en Joni Mitchell heeft het duo een authentieke stijl ontwikkeld. Hun muziek betovert, voert je mee en laat de tijd eventjes doen stilstaan. Pure, eigenzinnige luisterliedjes over de liefde en het leven, gekenmerkt door prachtige meerstemmige zanglijnen en poëtische teksten die moeiteloos tot de verbeelding van de luisteraar spreken. De debuut EP “Floating” is eind 2016 in een uitverkocht Hedon Zwolle gepresenteerd. Een veelzijdige EP ondersteund door band en opgenomen in de Mailmen-studio te Utrecht. Na het uitkomen van deze EP werd Scott&Young geselecteerd voor de Hedon Beurs: een beurstraject geïnitieerd door Poppodium Hedon.

Nu, 2018, is er nieuw werk in de maak. Nieuwe muziek, nieuwe bezetting en overduidelijk een nieuw thema: Scott & Young droomt over op reis gaan en zet hiertoe voorzichtig concrete stappen. Er hangt verandering in de lucht en het liefst zouden ze nu in de camper stappen, op avontuur gaan, nieuwe landen ontdekken én kiezen voor de echte waarden van het leven: Loslaten, dromen achter na durven gaan, familie & vriendschap. Dit alles gaat samenkomen op de nieuwe plaat die in het najaar van 2018 uit zal komen.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...