RUBEN HEIN

Datum do 17 mei 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:00
Prijs € 19,50

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur, het afrekenen van consumptiemunten en betalingen aan de bar van de Kleine Zaal. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het duurde maar liefst vier jaar tot we weer nieuw materiaal van Ruben Hein te horen kregen maar Everything I Say (Magnolia) werd wel meteen de Top Song op Radio 2. Je kan niet zeggen dat Ruben Hein in de tussentijd niks heeft gedaan, zo ging hij uitgebreid op tour samen met Leo Blokhuis, Fink, deed hij mee aan Wie Is De Mol en werd hij ook nog eens vader. Daarnaast gebruikte Ruben deze tijd om zichzelf terug te vinden in zijn muziek met als resultaat een prachtig nieuw album met als titel 'Groundwork Rising’ wat op 21 februari zal verschijnen. Ruben Hein is een veelzijdig en ontzettend talentvol zanger die met zijn nieuwe album definitief zijn plek gaat claimen tussen de beste zangers van Nederlands. Hij komt naar Zwolle met een vierkoppige liveband.


 

  “Om bij de juiste ingrediënten voor een tekst te komen, moet je soms dieper graven dan je lief is.” 

 - Ruben Hein -


 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...