COMEDY NIGHT
KRISTEL ZWEERS / MARLON KICKEN / TOM SLIGTING / MARTIJN OOSTERHUIS

Datum do 29 mrt 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:45
Prijs € 10,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Studentenprijs: €7,50 (op vertoon mbo/hbo schoolpas)

Op 29 maart is de grote zaal van Hedon het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night!

MARTIJN OOSTERHUIS

De headliner van vanavond is Martijn Oosterhuis een van de grondleggers van de Nederlandse stand-up comedy. Hij valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.

MARLON KICKEN

Marlon Kicken afkomstig uit het prachtige Brabantse Aarle Rixtel (dat is aan hem te horen)
Is een comedian die je niet snel zal vergeten. Met zijn lange rasta`s en zijn chille vibe weet hij elke zaal voor zich te winnen. In Brabant is Marlon een bekend fenomeen, met Carnaval crosst hij door Brabant als tonprater.  In de theaterwereld maakt hij ook grote stappen zo speelt hij momenteel al weer zijn  derde avondvullende voorstelling. Marlon Kicken is als de Brabantse nachten, ze komen langzaam opgang, maar als je er midden in zit wil je er  nooit meer uit.

KRISTEL ZWEERS

Kristel Zweers een van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s. De afgelopen jaren was het rustig rondom Kristel. Ze trad ze voornamelijk op in het buitenland. Gelukkig is ze vanavond weer in Nederland om ons meer te nemen naar haar brede kijk op de wereld.  De humor van Kristel is hard soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond. 

TOM SLIGTING

Tom Sligting is al jaren een van de vaste headliners van Comedy Café Amsterdam.  Tom is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Tom neemt je mee op zijn ontdekkingstocht en laat je een wereld zien die je nog nooit eerder hebt gezien. 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...