Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Broken Brass Ensemble is misschien wel the missing link tussen Friesland en New Orleans! De band weet New Orleans brass te mengen met hiphop, funk, balkan & jazz en weet dit op zo'n manier te doen dat er in de afgelopen vijf jaar menig podium en festivaltent plat op ging. Met meer dan 400 (inter)nationale shows inclusief een groot aantal uitverkochte UK podia is Broken Brass Ensemble live niet meer te stoppen. Ook de grote landelijke media weet de jongens goed te vinden, zo stond de band in DWDD voor een ode aan Daft Punk en lieten ze bij Leo Blokhuis op Radio 2 hun nieuwe album Astonishing Tales From Beyond The Brass Dimension horen die ze even daarvoor in een uitverkochte EKKO in Utrecht presenteerden.

Op welk podium Broken Brass Ensemble ook staat, het is altijd feest. Inmiddels heeft de band in binnen en buitenland een grote fanschare die per tour blijft groeien. De spelvreugde spat er elke show weer van af en dat is misschien wel het geheim van Broken Brass Ensemble.

SUPPORT: HEAVY FACES

De leden van Heavy Faces hebben de bewuste beslissing genomen om te ontstijgen aan de stijve structuur die klassiek opgeleide musici er vaak op na houden. Ze brengen een intense mix van neo-soul, rock, hip-hop en reggae, gecombineerd met veel elementen van popmuziek die ook de jongere generatie aanspreekt. Waar anderen de makkelijke weg kiezen, gaat Heavy Faces voor de meest interactieve liveervaring. Open soundscapes tot “deep pocketed grooves”, poëtische teksten en improvisatie. De kern van de muziek is de immer voortgaande reis van Isaac. Deze solide muzikanten belopen de lijn tussen heftige en lichte vibes om de reis van Isaac te uit te beelden. Heavy Faces is een band die voor iedereen iets heeft, voor de luisteraar met een open geest en open hart.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...