BROKEN BRASS ENSEMBLE

Datum vr 30 mrt 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,00

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur, het afrekenen van consumptiemunten en betalingen aan de bar van de Kleine Zaal. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Broken Brass Ensemble is misschien wel the missing link tussen Friesland en New Orleans! De band weet New Orleans brass te mengen met hiphop, funk, balkan & jazz en weet dit op zo'n manier te doen dat er in de afgelopen vijf jaar menig podium en festivaltent plat op ging. Met meer dan 400 (inter)nationale shows inclusief een groot aantal uitverkochte UK podia is Broken Brass Ensemble live niet meer te stoppen. Ook de grote landelijke media weet de jongens goed te vinden, zo stond de band in DWDD voor een ode aan Daft Punk en lieten ze bij Leo Blokhuis op Radio 2 hun nieuwe album Astonishing Tales From Beyond The Brass Dimension horen die ze even daarvoor in een uitverkochte EKKO in Utrecht presenteerden.

Op welk podium Broken Brass Ensemble ook staat, het is altijd feest. Inmiddels heeft de band in binnen en buitenland een grote fanschare die per tour blijft groeien. De spelvreugde spat er elke show weer van af en dat is misschien wel het geheim van Broken Brass Ensemble.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...