Dit evenement is geweest

Op zaterdag 7 april heeft Atomnation in samenwerking met Strohm de touwtjes in handen en mag dit toonaangevende label voor elektronische fijnproevers  de Grote Zaal van Hedon vullen. Ze nemen hiervoor een groot gedeelte van hun indrukwekkende roster mee naar Zwolle. Zo staan onder anderen David Douglas, Deltawerk, Olaf Stuut, Polynation en Tunnelvisions op het podium. Vijf van de beste en spannendste elektronische artiesten van dit moment in een zaal waar het perfecte geluid een stokpaardje is. Genoeg ingrediënten dus voor een onvergetelijke avond.

 

DAVID DOUGLAS

Met ‘Spectators Of The Universe’ in zijn achterzak maakte de Nederlandse producer/artiest/videomaker afgelopen zomer  een mooie  ronde langs onder andere Pitch, Best Kept Secret en Into The Woods. David Douglas blijft zijn interstellaire sound perfectioneren en neemt je als luisteraar mee op een polyritmische reis met melodische sun kissed disco en elektronische muziek.

DELTAWERK

Misschien zegt Deltawerk je niks tot je hoort wie er achter zitten? Dat zorgt vast voor een ‘oh, tof’moment. Deltawerk is namelijk het nieuwe project van Pascal Terstappen a.k.a  Applescal en tevens geestelijk vader van het Atomnation label. In Deltawerk maakt hij samen met Hessel Stuut van Polynation sfeervolle soundscapes voorzien van scherpe snares en diepe  bassen. Aangekleed met prachtige elektronische composities en verfrissende zang is dit project geheid een blikvanger.

 

OLAF STUUT

De broers Stuut zijn een begrip binnen de Atomnation familie. Hessel als lid van Polynation en zijn broef Olaf doet het solo onder zijn eigen naam. Olaf ziet het als een privilege om zijn muziek op Atomnation  uit te brengen maar tevens als een verantwoordelijkheid om samen iets op te bouwen liet hij al eens aan 3voor12 weten. En die verantwoordelijkheid pakt hij. In 2016 kwam hij met zijn laatste album Run, live creëert  Stuut een  sfeervol en uiterst goed uitgewerkt geluid met veel oog voor details.

 

POLYNATION

Deze band ken je misschien wel van een eerdere editie Strohm? De band is een graag geziene gast in Zwolle.. Polynation is een muzikaal huwelijk met daarin de liefde voor  diepe synthesizers en eclectische beats. De muzikale dialoog voeren Hessel Stuut en Stijn Hosman  samen door het gebruik van elektronische, akoestische en live drumwerk te combineren tot een muzikaal schilderij beïnvloed door artiesten als Bonobo, Caribou, Nicolas Jaar en Minilogue.

TUNNELVISIONS
Onder de naam Tunnelvisions maken  Raynor de Groot en Emiel van den Dungen  hun muziek wat elke keer weer als een hernieuwde  wereldreis moet aanvoelen. Diverse grote dj’s draaiden hun tracks al op onder andere Burning Man in de woestijn van Nevada. Zelf ging Tunnelvisions al in op invites  van Melt en het Amsterdamse  Radion. Het is een kwestie van tijd tot de downtempo grooves en exotische sounds van Tunnelvisions  headlining spots krijgen op de meest invloedrijke clubs en festivals.

 

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...