Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Vroom Vroom, Op Me monnie; weet jij al wie wij bedoelen? Yessss vrijdag 9 februari halen we de enige echte Famke Louise naar Hedon! Ze scoorde megasnel 9 miljoen views op Youtube (vergeef het ons als daar inmiddels al een miljoen bij is gekomen) met haar eerste single Op Me Monnie en bracht direct daarna een nieuw nummer uit met niemand minder dan Bokoesam: VROOM! Ook dit nummer werd een gigantische hit en daarom is het de hoogste tijd dat Famke Louise samen met Bokoesam uit te nodigen voor een mega toffe avond in Hedon! 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...