Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Djurre de Haan, alias AWKWARD i, is een van de meest veelzijdige popmuzikanten en liedjesschrijvers uit Nederland. Sinds hij als eerste artiest werd getekend door het Groningse Subroutine heeft De Haan behoorlijke interessante loopbaan afgelegd. Hij schreef de soundtracks voor films als De Ontmaagding van Eva van End en Aanmodderfakker. Ook speelde De Haan een tijdje in het geweldige Alamo Race Track.


 Dat Awkward I nog steeds een vrij goed bewaard geheim is, is een raadsel. Hoog tijd dat daar verandering in komt. 

- OOR -


Als AWKWARD i heeft hij twee fraaie platen uitgebracht op Excelsior Recordings: I Really Should Whisper  en Everything On Wheels. Kenmerkend aan AWKWARD i zijn de speelse contrasten tussen donker en licht, gevatte levensobservaties en lichte melancholiek.  In februari kwam KYD uit, de langverwachte opvolger van Everything On Wheels. Het gat tussen deze twee albums is maar liefst zes jaar en in die periode stond zijn leven een aantal keer op zijn kop wat goed te horen is in de teksten van KYD. AKWARD i maakt een album vol met prachtige folkliedjes, melancholisch en soms bijna richting pop. Mis het niet. 

SUPPORT: NELE NEEDS A HOLIDAY

Vlaamse zangeres Nele van den Broeck maakt geestige popliedjes over problemen uit haar dagelijks leven. In oktober van vorig jaar bracht zij haar tweede album uit, 'Love Yeah' is een album waarin Nele aspecten van de liefde behandelt op een eerlijke en grappige manier. Donderdag 31 mei verzorgt zij het voorprogramma voor AWKWARD i.

THE DAILY INDIE

Vanuit een grote liefde voor indie hebben Hedon en The Daily Indie besloten een samenwerkingsverbond aan te gaan, om gezamenlijk muziekliefhebbers bloot te stellen aan te tofste indie acts in de vorm van shows, interviews, acties, achtergrondartikelen. The Daily Indie is een platform dat zich naar eigen zeggen niet richt op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan zij vinden dat deze gehoord moeten worden.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...