AWKWARD I
support: NELE NEEDS A HOLIDAY (SOLO)

Datum do 31 mei 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Djurre de Haan, alias AWKWARD i, is een van de meest veelzijdige popmuzikanten en liedjesschrijvers uit Nederland. Sinds hij als eerste artiest werd getekend door het Groningse Subroutine heeft De Haan behoorlijke interessante loopbaan afgelegd. Hij schreef de soundtracks voor films als De Ontmaagding van Eva van End en Aanmodderfakker. Ook speelde De Haan een tijdje in het geweldige Alamo Race Track.

Als AWKWARD i heeft hij twee fraaie platen uitgebracht op Excelsior Recordings: I Really Should Whisper  en Everything On Wheels. Kenmerkend aan AWKWARD i zijn de speelse contrasten tussen donker en licht, gevatte levensobservaties en lichte melancholiek.  Begin 2018 komt zijn derde album Kyd uit.

SUPPORT: NELE NEEDS A HOLIDAY

Vlaamse zangeres Nele van den Broeck maakt geestige popliedjes over problemen uit haar dagelijks leven. In oktober van vorig jaar bracht zij haar tweede album uit, 'Love Yeah' is een album waarin Nele aspecten van de liefde behandelt op een eerlijke en grappige manier. Donderdag 31 mei verzorgt zij het voorprogramma voor AWKWARD i.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...