Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Kamchatka is een Zweeds powertrio bestaande uit zanger/gitarist Thomas ‘Juneor’ Andersson (o.a. King Hobo), slagwerker Tobias Strandvik en bassist Per Wiberg (o.a. Opeth, Spiritual Beggars, Candlemass, King Hobo). De band is zwaar beïnvloed door bluesrock bands van weleer - uit de periode eind jaren ’60 – begin jaren ’70: Jimi HendrixBand of  Rush, Mountain, Black Sabbath, Cream, Cactus & Ten Years After. Blues, stoner -en psychedelische rock definiëren de sound van Kamchatka. De band heeft zichzelf vernoemd naar het vulkanisch actieve schiereiland Kamchatka aan de oostkust van Rusland.

Kamchatka is ‘all about the rock’, en een levend bewijs dat kwalitatieve originele hardrockmuziek verre van dood is. Een briljant powertrio dat met één been in de psychedelische jaren ’60 staat en met het andere been in de 70’er jaren powerblues en heavy guitar rock riffage. Kamchatka is ‘the real deal’ als het aankomt op eersteklas, progressieve stoner-rock met een flinke scheut jamband-madness.

SUPPORT: CERTAIN ANIMALS

Certain Animals maakt smerige rock met een psychedelische randje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdamse trio staat nog geen jaar op de planken maar weet in korte tijd al vele zieltjes te winnen. Ze deden het voorprogramma van bands als Therapy? Golden Earring, The Grand East en vele anderen. Certain Animals was met meer dan dertig shows een van de sensaties van de Popronde, nu is het tijd om de rest van Nederland te veroveren. Komende zomer staan de heren op de Zwarte Cross maar eerst komen ze nog naar Hedon. Dit wil je zien!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...