Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Er zit een mooi jaar aan te komen voor de Zuid-Afrikaanse muzikant Sean Koch. Dit jaar verschijnt zijn debuutalbum Your Mind Is A Picture en hij viert dit met een uitgebreide Europese tour waaronder het optreden in Zwolle. Sean Koch is een surfende singer-songwriter wiens geluid het naadloos past tussen Jack Johnson en Milky Chance, je proeft de zeebries en je ledematen willen dansen. Weer of geen weer: je voelt de zon schijnen.

Met zijn eerste EP Natural Projection op zak speelde hij al meer zestig shows in Europa waaronder grote festivals in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije. Tevens deed hij het voorprogramma van Will & The People wiens geluid goed past bij het geluid van Sean Koch Trio. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...