Dit evenement is geweest

In slechts één jaar bestormde de Hardstyle Pianist de Hardstyle scene door het arrangeren van bekende hardstyle hits en deze uit te voeren op klassieke piano. De pianist speelt in veel gevallen solo, maar speelt ook regelmatig samen met andere solo-muzikanten, zangers en zijn eigen Hardstyle Pianist Orchestra. Tijdens de Hardstyle Pianist In Concert evenementen bereikt de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest, solisten en DJs een publiek van zowel hardstyle liefhebbers als mensen die nog niet bekend zijn met hardstyle muziek. Zowel live als online groeit de populariteit van de Hardstyle Pianist snel.

 De Hardstyle Pianist speelde onder andere live tijdens Q-Dance FREAQSHOW (nieuwjaar 2016/2017), lanceerde in 2017 het ‘Hardstyle Pianist In Concert’ concept (in samenwerking met Hedon Productiehuis & iGNITE! music management) in een uitverkochte Hedon te Zwolle, speelde op Defqon.1 en werkte al samen met enkele grote namen uit de hardstyle scene zoals Andy SVGE, waarmee hij het de single SUNBEAM uitbracht, met Deetox en vele anderen. In januari 2018 speelde de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest en zanger David Spekter, een surprise act tijdens de set COONE Live op Hardbass in een uitverkocht Gelredome en ook voor de rest van het jaar staan al een aantal interessant nationale en internationale optredens geboekt. Ook zal in de eerste helft van 2018 de eerste EP van de Hardstyle Pianist worden gereleased.

Sound Rush

Het Belgische hardstyle duo Sound Rush bestaat uit de tweeling Jeroen en Martijn Boeren. Het duo maakte diepe indruk met hun remix van Project One op Qlimax en met de alsmaar populairder wordende Hard With Style podcast. Inmiddels bestaat Sound Rush alweer ruim tien jaar en bracht hun euforische hardstyle hun naar grote festivals als Defqon.1 Weekend Festival, CRAFT, The Qontinent en de mainstage van Decibel Outdoor Festival!

Demi Kanon

Inspiratie vond hij binnen de trance en de EDM: feel good melodieen die blijven hangen in je gedachten. Elementen uit de EDM en trance die zo zijn omgebogen dat de energieke melodie nog steeds overeind staat. In 2018 dropte hij zijn track 'Closer'al maar dit zal zeker niet het laatste zijn wat je dit jaar kan verwachten. Nieuwe doelen, mooie uitdagingen en vooral veel nieuwe muziek staan in de planning. 

 

Zentiments

Zentiments a.k.a Coenvan Hal, een moderne Zwolse hardstyle producer die met zijn moderne producties weet op te vallen. En dat beviel ons zo goed dat Zentiments net als vorig jaar de bassen zal laten klappen tijdens de afterparty! 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...