Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Tijd voor een nieuwe releaseparty, want het album Niet Lullen Maar Vullen, de grote broer van de Niet Lullen Maar Dansen EP, is eindelijk af. En hoe! Oost Wanted laat op dit album vol met partybangers horen dat ze een beetje bass wel kunnen hendelen. De buren van producers Maze en Edmire kunnen dit bevestigen. Raps op partybeats met sterke invloeden van dance, dat kun je verwachten.

SUPPORT: MARK BENJAMIN / HEADPHONE PLAYERS

Na de release van zijn debuut-EP 'Ambience' keert Mark Benjamin terug in Hedon als support-act van Oost Wanted. Catchy raptracks met verrassende samenwerkingen, opzwepende beats en strakke flows zijn gegarandeerd.

Het DJ-duo Headphone Players spinnen een set op 22 juni. Mannen die als geen ander de ingrediënten voor een losgeslagen party kennen komen met uiterst dansbare tracks kijken hoe soepel Zwolle in de heupen is!

Host van de avond is, hoe kan het ook anders, Pivo! Hij kreeg het publiek al gek bij de EP-release en is niet van plan het dit keer rustiger aan te doen. De titel van het Oost Wanted-album is 'Niet Lullen Maar Vullen', maar als Pivo aan het woord is geldt dit motto even niet.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...