Dit evenement is geweest

Klaar om overspoeld te worden door een intense geluidservaring zoals je die nog nooit hebt gehoord? Een symfonisch orkest suf en saai? Dacht het niet. Tijdens CLASSSH laat Orkest van het Oosten het achterste van zijn tong zien. Puur en recht voor zijn raap. Neem plaats in de adventureseats of zoek een andere plek op het podium en kijk de muzikanten voor het eerst echt recht in hun ogen. In een spannend decor met verleidelijke visuals van vj-collectief Wonderboys laten ze in een drie delen horen, zien en voelen dat klassieke muziek op een totaal andere manier ervaren kan worden. Er is geen ontkomen aan, dit gaat wel binnenkomen. Hedonprogrammeur Erik Delobel zal tussendoor op geheel eigen wijze vragen stellen aan het orkest, om je mee te nemen in de manier waarop een symfonisch orkest werkt. Etiquette en regeltjes? Daar doen we niet aan op deze avond. Neem je biertje mee, zoek een plek, ervaar en geniet van deze CLASSSH! Impact gegarandeerd zullen we maar zeggen!

De avond wordt ingeluid en vakkundig afgesloten door de fijne sounds van Paul van ’t Veer, bekend als Hedonnachtprogrammeur en tour-dj van Rico, Sticks en Typhoon. Blijf je hangen voor de after?

CLASSSH is een samenwerking tussen Orkest van het Oosten, Zwolse theaters, Deventer Schouwburg, Hedon en Burgerweeshuis.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...