Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Prince kennen we allemaal, van Purple Rain tot When Doves Cry. His Royal Badness mogen we rekenen tot één van de allergrootste muzikanten. In april is het alweer twee jaar geleden dat Prince overleed en daarom organiseren we ook dit jaar in Hedon een tribute om stil te staan bij al het geweldige materiaal wat hij heeft uitgebracht. Naast een optreden van een speciale allstar band staat ook Krewcial op het programma, een geweldige Prince tribute DJ/VJ -set met uniek materiaal uit het oeuvre van Prince!

De fantastische gelegenheidsband speelt vele grote hits van Prince en natuurlijk ook een aantal minder bekende parels. Een band met een geweldige bezetting onder leiding van Bauke Bakker (o.a. Her Majesty, Bertolf,). Verder in de band: Sheila van der Weerd (The Voice Of Holland), Norman Kapoyos (o.a. Great Minds, Cilvaringz (Wu-Tang), Swinging Mood Orchestra, Wicked Jazz Sounds), Dries Bijlsma (Typhoon) Sebas van Olst (Typhoon), Martin Verdonk (Prince,Lois Lane), David Wildschut, Micha Wink en Len van de Laak

Krewcial
Al meer dan dertig jaar is Krewcial een waanzinnige fan van Prince en weet hij binnen zijn act oude klassiekers en onbekende nummers te mixen. Als het maar dansbaar is. En daar zijn we denk ik wel van overtuigd dat dit bij nagenoeg al het werk van Prince het geval is.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...