Dit evenement is geweest

 

 

Na een zeer geslaagd verjaardagsfeestje in een bomvol Hedon met Sterac en ROD blikken we vooruit op de zomer met een nieuwe editie van jouw favoriete clubnight: DEEP! Met wederom twee zalen en eindelijk, na 5 jaar afwezigheid is hij dan weer terug, the legend himself, Ben Sims!

BEN SIMS (3 HOURS SET)

Het grootste Techno export product van Engeland alias ' The deck master' ook wel bekend als 'The Machine', wij hebben natuurlijk over niemand minder dan Techno grootheid Ben Sims! Na zijn laaste show in 2013 tijdens het 40 jaar bestaan van Hedon hebben wij deze legende niet meer weten te strikken voor DEEP. Maar nu vijf jaar na deze onvergetelijke editie van DEEP is hij dan eindelijk  terug met een 3 uur durende live set!  Want als je techno zegt, dan zeg je Ben Sims.  De Engelsman die bekend staat om zijn krachtige livesets waar hij funk en hardgrooves moeiteloos met elkaar weet te mixen! 

ROY EL KEI

Roy El Kei is een van Nederland’s populairste en prominent rijzende sterren in de Techno scene. Met een reputatie als perfectionist in de studio is het geen wonder dat hij gesigneerd is bij gerespecteerde labels als Bush Record, Rythm Converted en Marco Bailey’s MB Electronics. Na getoerd te hebben door Azië en Australië en vele malen gedraaid te hebben in bekende zalen als Studio 80, Westerunie en uiteraard bij grote evenementen als “I Am Techno”, “Wildness Festival” en “Kingsland” kan Roy El Kei worden opgenomen in het rijtje van Techno Elites.

RAVEDANS

De heren van Ravedans krijgen de sleutel van de kleine zaal en zetten deze helemaal naar hun eigen hand! Met een unieke line-up en een decor die niet zo mistaan op een groots festivals. Ravedans is een online technoplatform uit Zwolle dat binnen ekele jarn enorm gegroeid is en dat zich wereldwijd richt op technofans en dancemoves. Hun video’s werden al miljoenen keren bekeken op social media.

ARGYLE HES

Gooi rauwe en dynamische beats in een technococktail en je krijgt een drankje genaamd Argyle Hes die een glimlach van oor tot oor tovert! Van de westernunie tot Tivoli, dit monster achter de wheels of steel krijgt jou binnen een minuut van totall zen naar totall footloose!

PAULUZ 

Danceburgemeester Pauluz neemt de foyer over en draait tot in de vroege uurtjes de lekker chill-out techno waarbij jij eventjes weg kan zweven en je rust kan pakken op één van de zitzakken. 

 


 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...