Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Fratsen is een uit de as herrezen band en bezig aan een prachtige wederopstanding. De band weet hoe het is om te rocken, schuren en grooven en speelt een niet te missen aanstekelijke mix van oud en nieuw materiaal. Met Andre Manuel in hun midden hebben ze een frontman die messcherpe, humoristische en strijdbare teksten weet af te leveren. Fratsen vond haar oorsprong in de jaren tachtig te Diepenheim en begon ooit als een hippiepunk bandje. Ergens tussen Toy Dolls, Rory Gallagher en Bots. De band was al snel wereldberoemd in Twente en verwierf landelijk een cultstatus! Andre Manuel won de prestigeuze Poelifinario theaterprijs en werd door het NRC tot twee keer toe de beste tekstschrijver van Nederland gekroond. Sinds kort maakt ook Dries Bijlsma (o.a. Typhoon) onderdeel uit van Fratsen.  

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...