Dit evenement is geweest

Bestel tickets  
De Amerikaanse band Tremonti is opgericht door leadzanger en gitarist Mark Thomas Tremonti. Je kan deze muzikant kennen als gitarist en oprichter van Creed. Deze Amerikaanse rockband wist maar liefst dertig miljoen te verkopen en scoorde met With Arms Wide Open een wereldwijde (Grammy winnende) hit. Na drie studioalbums valt de band uiteen en start Tremonti de band Alter Bridge. Als vocalist vragen ze Myles Kennedy, tevens bekend van zijn samenwerking met Slash. Ook Alter Bridge is een groot succes. De band brengt vier studio albums uit en speelt over de hele wereld in toonaangevende zalen en op de grootste festivals. In Nederland staat de band o.a. meerdere keren in de Heineken Music Hall en op Pinkpop.

Mark Tremonti blijft een druk baasje, op de momenten dat hij niet actief is met Alter Bridge speelt hij met Tremonti. Omdat naar eigen zeggen 'er nummers zijn die niet geschikt zijn voor Alter Bridge of Creed maar wel het daglicht moeten zien'. Ook met deze band is Tremonti zeer actief. Dit jaar verschijnt het vierde Tremonti album A Dying Machine en in de zomer toert hij tevens als support van Iron Maiden. Dit unieke Nederlandse optreden in Hedon is een mooie gelegenheid om zo'n grote muzikant van dichtbij aan het werk te zien!
 

SPECIAL GUEST: THE RAVEN AGE

De Britse melodische Metalband The Raven Age werd in 2009 opgericht door Dan Wright en George Harris, de zoon van de Iron Maiden-bassist Steve Harris. Na flink wat vlieguren met liveoptredens te hebben gemaakt, doken ze voor hun debuutalbum Darkness Will Rise (2017) de studio in met Matt Hyde, die eerder o.a. voor Slayer en Machine Head produceerde. Een aanrader voor liefhebbers van bands als Trivium en Avenged Sevenfold!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...