Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Na de release van het zeer goed ontvangen album ‘Fever Dream’ van Rob Klerkx and The Secret komt dit collectief dit voorjaar met de opvolger: ‘Back To Cumberland’. De band heeft een intens en dwingende drive om muziek de ether in te slingeren. De inspiratie en songs zijn er; opnemen en uitbrengen lijkt het motto te zijn van de band. Zanger/schrijver Rob, die gemiddeld 5 keer per jaar in Nashville verblijft en daar schrijft met opkomende en gearriveerde schrijvers uit de Nashville scene, heeft een publishing deal bij Dan Hodges Music en voert uit waar een heleboel andere mensen over praten..

Het album ‘Back To Cumberland’ bevat liedjes die allemaal voortgekomen zijn uit “co-writes” tussen Nashvilles’ finest (Waaronder: Jeff Bates, Keith Dozier, Kassie& Troy Brooks, Ryan Griffin, Jess Brown) en Rob. Met als thema, de zoektocht naar je roots, familiebanden en je persoonlijke geschiedenis. Gezien vanuit het perspectief van de migranten die naar Amerika vertrokken en via de Cumberland rivier in het zuiden van Amerika arriveerden.

Aan het collectief The Secret de taak om dit te vertalen naar een sound en visie. Laat dat maar hen over; deze plaat is ruw, ‘in your face’, puur, hard, eerlijk en schuurt, net als het leven en de zoektocht zelf. Laat je meenemen op een rollercoaster ride en ontdek zelf wat een intense plaat dit is!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...