Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Wie weet er 18 instrumenten te gebruiken voor één liedje? Wie start een band met z’n vrouw die een wasbord op het podium bespeeld? Tot slot, wie weet het daarmee te schoppen tot de grote festivals Glastonbury, Lowlands en Edinburgh Jazz Fest. Juist, het is Reverend Peyton en zijn Big Damn Band. Met een fantastische country- blues en folkshow waan je je weer even op een ouderwetse schommelstoel knagend aan een graanspriet ergens in de woestijn van Texas.

“This release does evoke a feeling of true no frills music. For me the root of life is enjoyment, this band surely has that factor in abundance. Go and see them live if you get the chance. This is a great selection of music that demands listening to”, aldus BluesBlastMagazine.com. En zo is het: The Reverend Peyton’s Big Damn Band maakt muziek met bezieling, rauwer dan rauw. Dit is een stukje pure emotie op het podium en zo zien we het het liefst!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...