Dit evenement is geweest

MAGNETIC SPACEMEN (NL)

Magnetic Spacemen is een jonge, rauwe garagerockband met een super energieke show, die is geïnspireerd door bands als The Hives, OFF!, Together PANGEA en The Who. De band verzorgde al supports voor o.a Peter Pan Speedrock, Nashville Pussy (USA) en Together PANGEA (USA), was in 2016 een van de meest spelende bands tijdens de Popronde en stond sindsdien op veel festivals en poppodia. Met het debuutalbum 'I don't Wanna Grow Up' op zak en in een nieuwe formatie is Magnetic Spacemen klaar om de festivals en clubshows nog eens dunnetjes over te doen.

THE MUFF (NL)

‘Classic Rock’ meets ‘Seventies Prog’. Dat is misschien de eerste gedachte bij het horen van de eerste tonen van The Muff. Maar verdomd! Wat de f#€k is dit? Urban Dance Squad-achtige flows? Met driestemmige zangpartijen á la Queen? En flinke, ontregelende gitaarsolo’s die gelardeerd zijn met een scheurend orgel? Waar komen die gasten vandaan? Uit Nederland, zeg je? Jazeker: The Muff is een Amsterdamse rockband, bestaande uit zanger/toetsenist Reid Steenhuis (o.a. Hausmagger, Nachtschade), drummer Brian Oehlers, gitarist Aljo Leijdekkers en bassist Daan van Dijk. Een band die zó on-Nederlands goed is, dat wij bij SOZ-Concerts er ook niet meer omheen kunnen: van The Muff wordt onze spreekwoordelijke ‘muff’ ook spontaan vochtig. Momenteel draait The Muff mee in de Popronde carrousel, en op 8 december stonden de heren in de finale van de Amsterdamse Popprijs in Melkweg. Het debuutalbum van The Muff getiteld ‘People Sheople’ komt naar verwachting uit in 2018. 

Switch Bones

De alternative rockformatie Switch Bones dompelt catchy popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age. Erik van Haaren (lead vocals/guitar), Paul Viets (bas/vocals) en Geert Teekens (drums/vocals) formeerden de band eind 2016 en begonnen direct met het spelen van veel club- en festivalshows. In oktober 2017 bracht Switch Bones haar debuut EP ‘Machine in Me’ uit. Met bands als Undeclinable Ambuscade, One in a Million, Cooper, Tarantino en BluefisH als achtergrond is het niet moeilijk te bedenken op wat voor vuurwerk Switch Bones de bezoekers van hun shows weet te trakteren. Switch Bones is vastberaden om een groot publiek in lichterlaaie te zetten en het komende jaar heel Europa door te knallen. Hou je hoed maar vast!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...