LUX
TBA

Datum za 19 mei 2018
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Durfal €6,00
Normaal €8,00
Deurverkoop €10,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)

Ben jij er ook bij?

Bestel tickets

Koop nu je Durfal ticket voor slechts €6,00 zolang de voorraad strekt. Zo gauw we de eerste namen bekend maken gaan de reguliere tickets in de verkoop!

Lux, hét grootste R&B en hiphopfeest van Oost-Nederland is na een super hete festivaleditie met de vrienden van Reggae Yard op zaterdag 16 mei terug. Verwacht urban bangers, klappende 808's voor onze trappers en de eredivisie van Nederlands best urban DJ's! Ga je helemaal los op Drake, whinen op Rihanna of liever bouncen op Sevn Alias; LUX is hét R&B en hiphop feest van Oost-Nederland waar iedere urban liefhebber aan zijn of haar trekken komt! De fijnste dansvloer in combinatie met het beste geluid en namen als Adje, Kempi, DJ Irwan, SFB, Cho, Hef en nog veel meer, maken van LUX één van de tofste R&B en Hiphop feesten van de lage landen.


 


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...