Dit evenement is geweest

Lux, hét grootste R&B en hiphopfeest van Oost-Nederland is na een super hete festivaleditie met de vrienden van Reggae Yard op zaterdag 19 mei terug. Verwacht urban bangers, klappende 808's voor onze trappers en de eredivisie van Nederlands best urban DJ's! Ga je helemaal los op Drake, whinen op Rihanna of liever bouncen op Sevn Alias; LUX is hét R&B en hiphop feest van Oost-Nederland waar iedere urban liefhebber aan zijn of haar trekken komt! De fijnste dansvloer in combinatie met het beste geluid en namen als Adje, Kempi, DJ Irwan, SFB, Cho, Hef en nog veel meer, maken van LUX één van de tofste R&B en Hiphop feesten van de lage landen.

Deze editie komt de Nijmeegse rapper van Kamp Ras, Poke, voor een live performance naar Lux! DJ SMP, Chamos, resident DJ Berkum en Low-Reply zorgen voor de hardste bangers van achter the wheels of steel en MC Taylor hyped het publiek op tot standje lit 10+!

POKE (LIVE)

De uit Nijmegen afkomstige MC staat vooral bekend om z’n onuitputtelijke energie op het podium en de al prille hits die hij op zijn naam heeft staan. Een van de beste live performers die met het gemak een zaal meekrijgt die hem voor het eerst live zijn, maar vooral ook een unieke artiest tussen alle overige artiesten. Een eigen stijl, eigen smoel en een eigen sound, niet voor niks is hij voor velen niet te omschrijven, het is gewoon Poke, Pokro, 1 in a million.

 

LUX AFTERMOVIE


 

X

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...