Dit evenement is geweest


Bezoekers bekeken ook:


De legendarische formatie uit Brighton bestaat dit jaar dertig jaar en wij zijn er dan ook trots op deze formatie weer te mogen verwelkomen. De laatste keer dat ze in Zwolle speelden was meer dan tien jaar geleden aan de vooravond van hun twintig jarig bestaan. Je zou kunnen stellen dat Levellers weet waar ze hun mijlpalen kunnen vieren. De band weet gedurende hun lange carrière met hun aanstekelijke folkrock een grote fanschare te bereiken. Begin jaren negentig brak de band door met Levelling The Land en met name There's Only One Way Of Life (And That's Your Own) werd een grote hit.

Voor hun dertigjarig bestaan zocht de band een samenwerking met de legendarische producer John Leckie (o.a. Radiohead en The Stone Roses) die ze aan nieuwe arrangementen hielp voor album 'We The Collective'. De band geeft deze zomer een select aantal akoestische optredens en gaat daarna Europa door langs zalen die voor hun speciaal zijn om een dwarsdoorsnede te spelen van al dat mooie materiaal wat ze in dertig jaar verzamelden.

SUPPORT: SEAN MCGOWAN

Sean McGowan is een Britse muzikant met sterke Ierse roots. Eerder dit jaar kwam zijn debuutalbum Son Of A Smith uit en komende periode gaat hij uitgebreid op tour door Europa. Hij is een muzikant met dat typisch Britse gitaargeluid, vergelijkbaar met bands als Sleaford Mods, Gang of Four en The Fall maar weet hier wel een moderne twist aan te geven. In zijn eigen biografie noemt hij ook niet voor niks acts als The Streets. 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...