Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Bluesworld Collective weer terug in Hedon! Voor de derde keer komt Bluesworld Collective de Zwolse poptempel tot het ultieme blueshonk omtoveren. Ook dit keer zullen weer tien gerenommeerde blues-muzikanten uit het succesvolle Bluesworld Collective in wisselende samenstellingen diverse bluesstijlen spelen. In deze wisselende samenstellingen schuilt de kracht van het collectief, wat er op het podium gebeurt is steeds weer verrassend, het verveelt nooit. De vonken zullen er, net als de twee eerdere edities, weer vanaf vliegen en de bluesstoommachine zal de hele avond voortrazen!

En dat is nog niet alles …. . De avond zal - exclusief voor Zwolle - opgeluisterd worden door enkele nieuwe muzikanten van formaat. Mis deze avond dus niet! Het zal weer een unieke gebeurtenis worden waar nog lang over nagepraat en van nagenoten zal worden. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...