Dit evenement is geweest

Gratis

LET OP: Dit evenement is geannuleerd! In plaats van dit evenement vind er een extra meet up plaats van het Zwols Songwriters Gilde. 

Elke maand organiseert het Zwols Songwritersgilde o.l.v. Esther Groenenberg een open mic. Eerder werkte het gilde altijd met selectie vooraf, maar sinds februari is de opzet veranderd. Iedereen kan meedoen en de drempel is laag. Om 20.00 begint de inschrijving. Bij 8 aanmeldingen sluit de inschrijving en om 21.00 begint de open mic. Elke deelnemer kan 2 liedjes laten horen. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...