Dit evenement is geweest

Helaas bereikte ons onlangs het bericht dat het optreden van Noah Guthrie op donderdag 11 oktober in Hedon wordt geannuleerd vanwege verplichtingen in de Verenigde Staten. Er is geen informatie over een eventuele nieuwe datum. 

Uiteraard kunnen reeds gekochte kaarten worden geretourneerd. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Dan hoef je niets te doen en wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato, kan je ticket daar weer naar toe brengen.

Voor verdere vragen kunt contact opnemen via info@hedon-zwolle.nl 

 

De carrière van Noah Guthrie is er eentje die alle moderne kanalen weet te gebruiken. Doorgebroken via zijn YouTube kanaal waar de teller inmiddels de tachtig miljoen plays aantikt. Inderdaad, tachtig miljoen! Door het succes van dit kanaal en zijn eerste daaraan gekoppelde album wist hij een rol te scoren in de populaire televisieserie Glee. Na deze hitserie besluit Guthrie zich weer te richten op zijn eigen muziek. Als een singer-songwriter met een voorliefde voor Americana vergelijkbaar met acts als Ray Lamontagne en Jason Isbell schrijft hij zijn tweede album The Valley.

Dat ook deze move van Noah Guthrie niet onopgemerkt is gebleven mag duidelijk zijn: hij speelde in de populaire The Tonight Show van televisiestation NBC en tal van andere talkshows. Ook kreeg hij een rechtstreekse uitnodiging en is hij volgend seizoen te zien in America’s Got Talent. Het rijtje met voorprogramma’s van Noah Guthrie is inmiddels ook imposant te noemen: van Ed Sheeran tot Selena Gomez. Vanavond gewoon bij ons in Hedon, hoe tof?!

SUPPORT: MATT PERRIMENT

SUPPORT: MATT PERRIMENT

Matt werd eerder dit jaar lovend ontvangen als support voor Nina June en HAEVN. Momenteel zit hij in de studio voor nieuw materiaal dat dit najaar verschijnt.


 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...