ST. TROPEZ

Datum vr 08 jun 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,00
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

St. Tropez are four guys making yacht punk by the canals of Amsterdam. Dit is hoe de band zichzelf omschrijft in hun bio. Vier gasten in een band. Dat is misschien niet heel speciaal denk je? Misschien wel als je weet dat achter de band het voormalige Go Back To The Zoo schuilgaat. Het viertal gooide het roer om, begon opnieuw met St. Tropez en klinkt heerlijk! Rammelrock met een Britse knipoog. En met die wetenschap is het ook niet gek dat blogs als NME zéér positief over deze jongens schreef. Hun liveshows knalden keihard, van de Popronde tot en met Noorderslag.

Op 4 mei verschijnt hun nieuwe album en om dit extra kracht bij te zetten bivakkeerd de band een maand lang op station Amsterdam Centraal. In een experimentele ruimte kan het publiek diverse workshops bijwonen en viert de band hun liefde voor muziek en experiment. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...