Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

St. Tropez are four guys making yacht punk by the canals of Amsterdam. Dit is hoe de band zichzelf omschrijft in hun bio. Vier gasten in een band. Dat is misschien niet heel speciaal denk je? Misschien wel als je weet dat achter de band het voormalige Go Back To The Zoo schuilgaat. Het viertal gooide het roer om, begon opnieuw met St. Tropez en klinkt heerlijk! Rammelrock met een Britse knipoog. En met die wetenschap is het ook niet gek dat blogs als NME zéér positief over deze jongens schreef. Hun liveshows knalden keihard, van de Popronde tot en met Noorderslag. Op 4 mei verschijnt hun nieuwe album en om dit extra kracht bij te zetten bivakkeerd de band een maand lang op station Amsterdam Centraal. In een experimentele ruimte kan het publiek diverse workshops bijwonen en viert de band hun liefde voor muziek en experiment. 

SUPPORT: BLACK MONSOON

Licht uit en improviseren maar, zo ontstaan de songs van Black Monsoon in de kelder. Het trio uit Deventer en Utrecht maakt tegendraadse Noise-Grunge. Sferische samenzang met gruizige gitaren en beukende drums. Twee vrouwen en een man met een afkeer voor netjes en schoon. Vies dus! Black Monsoon speelde al in EKKO, ACU, De Helling en op Lets Get Lost, showcase festival Booster en Bevrijdingsfestival Overijssel. Tevens was de band finalist in Clash of the Titans 2017 (Utrecht).

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...