Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Geboren op O’ahu, een van de eilanden van Hawaii met zijn voeten nog net niet in het zand. Na duizend en één instrument vond hij in zijn gitaar uiteindelijk zijn metgezel en besloot zich te richten op het schrijven van nummers. "De eerste vijftig nummers gingen de prullenbak in'' aldus Mike Love die alleen het alleberste wil uitbrengen. Daarna gaat het in een sneller tempo voor de muzikant. Hij vond zijn invloeden en motivaties om te schrijven in het dagelijkse leven op  O’ahu en besloot vanuit daar verdere stappen te zetten. De liedjes werden beter, de fanbase werd groter zo deed hij voorprogramma's voor artiesten als Dave Matthews en Jack Johnson. 

Na de release van Love Will Find a Way en opvolger Love Overflowing gaat het pas echt goed draaien bij het grote publiek. Aan de arm van Xavier Rudd doen ze grote shows op het vaste land van Amerika en bouwt hij langzamerhand aan Mike Love and the Full Circle, een begeleidingsband bestaande uit de beste artiesten die hij onderweg tegen het lijf liep. Voor dit jaar is de planning ook behoorlijk ambitieus. Zo moet er een nieuw album komen en brengt een uitgebreide tour hem overal in Amerika. Ook niet onbelangrijk: hij stapt in het vliegtuig en komt shows doen waaronder het optreden in Hedon. Wij kijken er alvast naar uit!  

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...