Dit evenement is geweest

Shinedown komt naar Hedon! Wereldwijd is de Amerikaanse rockband uit Jacksonville goed voor de verkoop van meer dan tien miljoen albums en wisten ze met Second Chance, Sound of Madness en Her Name is Alice ook in Nederland bescheiden radiohitjes te scoren. In Amerika is de band nog net even een tandje groter en scoorde de band maar liefst 11 nummer één hits in de Billboard Mainstream Rock charts. Dit jaar heeft de band weinig tijd om van de zon in hun thuisstaat Florida te genieten. Op 4 mei komt hun zesde studioalbum Attention Attention uit en om dat te vieren komen ze dinsdag 12 juni naar Hedon! 

SUPPORT: EGO KILL TALENT

"Too much ego will kill your talent" aldus de band uit Brazilie. En niet zomaar een band. Ego Kill Talent staat te boek als een van de meest talentvolle en opkomende bands in het genre met hardere gitaren. Ze gingen op tour met Foo Fighters en deden het voorprogramma van System Of A Down. Daarnaast hadden ze een prominente plek op het Braziliaanse Rock in Rio. Kortom: een band die je niet wilt missen als voorprogramma voor Shinedown!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...