Dit evenement is geweest

LET OP: In verband met een wijziging in de bezetting van Kayak (top drummer Hans Eijkenaar komt meespelen!) en het op elkaar afstemmen van de agenda’s moeten we de show helaas verplaatsen. De nieuwe datum wordt zondag 12 mei. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig.


Kun je niet op de nieuwe datum dan kun je uiteraard je ticket retourneren. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Stuur dan even een mailtje naar tickets@hedon-zwolle.nl, als je een kaartje gekocht hebt bij Plato dan kun je je ticket daar weer naartoe brengen. Kaarten retourneren kan tot zondag 31 maart.

Met hun carrière van ruim vijfenveertig jaar zijn de symfonische rockers van Kayak een van Nederlands oudste nog actieve bands. Gedurende die lange carrière speelde Kayak regelmatig in Zwolle. De laatste keer dateert alweer van 2014 dus wij vonden het tijd worden om de band rondom Ton Scherpenzeel weer eens uit te nodigen.

De afgelopen jaren heeft Kayak en aardige transformatie ondergaan met flink wat personele wijzigingen. Dit om de wind weer in de zeilen te vangen en de band klaar te stomen voor de toekomst. Dit jaar verscheen album Seventeen, wat inderdaad het zeventiende studio album van de  formatie is en waarmee Kayak laat horen nog steeds een van Nederlands beste bands te zijn. In deze nieuwe bezetting klinkt Kayak als herboren en krijgen nieuwe bandleden Bart Schwertmann, Marcel Singor, Kristoffer Gildenlöw en Collin Leijenaar alle ruimte om te laten horen waar ze goed in zijn. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...