KAYAK

Datum vr 22 feb 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 28,00
Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook:


Met hun carrière van ruim vijfenveertig jaar zijn de symfonische rockers van Kayak een van Nederlands oudste nog actieve bands. Gedurende die lange carrière speelde Kayak regelmatig in Zwolle. De laatste keer dateert alweer van 2014 dus wij vonden het tijd worden om de band rondom Ton Scherpenzeel weer eens uit te nodigen.

De afgelopen jaren heeft Kayak en aardige transformatie ondergaan met flink wat personele wijzigingen. Dit om de wind weer in de zeilen te vangen en de band klaar te stomen voor de toekomst. Dit jaar verscheen album Seventeen, wat inderdaad het zeventiende studio album van de  formatie is en waarmee Kayak laat horen nog steeds een van Nederlands beste bands te zijn. In deze nieuwe bezetting klinkt Kayak als herboren en krijgen nieuwe bandleden Bart Schwertmann, Marcel Singor, Kristoffer Gildenlöw en Collin Leijenaar alle ruimte om te laten horen waar ze goed in zijn. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...