Dit evenement is geweest

Kevin a.k.a. SlowFlowAnimal gaat alles behalve slow want sinds zijn Kleine Versnelling EP is hij in een nogal grote versnelling beland. De opvolger en tegelijk ook zijn allereerste full length album Lente is pas sindskort uit, maar bereikte binnen twee dagen al de nummer 1 status in de album top 100! 

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in één van de lokale buurthuizen. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines (bekend van o.a. Sevn Alias). Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef Kevin zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 brak de Rotterdammer pas met z'n debuutsingle Op de block Ft. Emms van Broederliefde. Afgelopen zomer 2017 heeft hij opgetreden  op WOO HAH festival en werd door onder andere door 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. Daarnaast bracht Kevin het afgelopen jaar succesvolle singles uit met o.a. Lil Kleine, Hef en Vic9. Kevin is nu! Of zoals Kevin zelf zegt op het nummer wazig: 'Ga je mee of wacht je hier, ik blijf niet zeggen hoe het zit'

VIC9

 De  Rotterdamse  rapper  Vic9  is  geen  onbekende  in  de  Nederlandse  HipHop/Urban  scène.  In 2016/2017 kwam de rapper uit het niets terecht op grote projecten van Sevn Alias (Enge Whip), Kevin (In De Streets) & Josylvio (Abu Dhabi) zonder ook maar ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Dit resulteerde in een uitnodiging voor Vic9 om mee te doen aan het “All Eyez On Us” project ter ere van de film “All Eyez On Me over Tupac Shakur. Dit succesvolle project was  met een #2 notering in de Album Top 100 een startschot voor Vic9 om nu ook te gaan werken aan zijn solo carrière.

 Precies een half jaar later (1 juni 2018) was het alweet tijd voor zijn tweede EP genaamd “92:29”. Deze EP bevat samenwerkingen met onder andere Jayh, Josylvio, 3robi en Ronnie Flex.  Samenwerking met de laatstgenoemde behaalde binnen 2 maanden de gouden status (6  miljoen streams) en de EP kwam in de Album Top 100 binnen op #5. Een prestatie die smaakt  naar meer solo werk van Vic9. Momenteel is Vic9 hard aan het werken aan zijn nieuwe album  dan naar verwachting nog dit kalenderjaar zal verschijnen.

4SHOBANGERS

Duizendpoot 4SHOBANGERS is afkomstig uit de Amsterdam West, totaal geen vreemde in de muziekwereld en gezegend met een grenzeloze ambitie. Hij maakte jaren radio, in een show waar  alle artiesten weleens langs zijn geweest voor een interview en freestyle. Met zijn neus voor talent en het vermogen om dat om te zetten in keiharde hitknallers, mag je hem gerust een muziektycoon in wording noemen. 4SHO dropte in 2013 het nummer #YOUNGBELEGEN, dat werd een enorme hit waarna eigenlijk de huidige hiphopscene is gebouwd. 4SHOBANGERS is al jaren actief als MC/host.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...