Dit evenement is geweest

Na een uitverkochte vorige editie is op 7 juni de grote zaal van Hedon wederom het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night! 

SILVESTER ZWANENVELD

De Headliner van vanavond is niemand minder dan Silvester Zwaneveld. Nog steeds bekend van het succesvolle duo Arie & Silvester. De laatste jaren staat Silvester solo op de planken. Dit met groot succes zo zijn al zijn programma`s uitgezonden door de VARA. Silvester heeft hilarische observaties en is volstrekt onvoorspelbaar. Momenteel speelt hij zijn programma: Een kleine geschiedenis van bijna alles.

RONALD SMINK 

Ronald Smink is een Fries woonachtig in Groningen, zijn comedy is volledig out of the box. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

VINCENT GEERS 

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon, Giel Beelen ( Comedy central).

ADAM FIELDS

Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van Nederlandse stand-up circuit. Adam behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...