Dit evenement is geweest

As The Crow Flies

Op vrijdag 6 juli komt het eerste album ''As The Crow Flies'' van Roberto Rosso uit op alle waardige online platformen. Na de zomer zal het officiële album concert plaatsvinden in Club Bommel te Zwolle. Vanaf dat moment is ook het fysieke exemplaar van het album te verkrijgen.

Zoals de kraai vliegt, in één rechte lijn op zijn doel af. Dat is wat de titel van het debuutalbum van de DJ zegt. Laat je tijdens de avond verassen door het indrukwekkende verhaal achter de plaat en hoogstaande live optredens van De Rechtstaat, Reyer en Damascus.

De Rechtstaat

Samen vormen Michaël Gabriël (rapper) & Chesron Sminia (zanger) het vrolijke duo “De Rechtstaat”. Met een combinatie van vlotte, elektronische beats, kekke outfits en woorden vól leven weten ze er iedere keer weer een geweldige belevenis van te maken. Of het nu gaat om een optreden op een jongerenavond, een showcase op een festival of een avondvullend programma in de plaatselijke soos: De Rechtstaat staat garant voor een onvergetelijke avond.

Reyer

Mijn naam is Reyer en ik ben fulltime muzikant. Ik ben nu al een aantal jaar actief in de (christelijke) muziek als schrijver, zanger en producer en bracht najaar 2014 mijn debuut album ‘Eeuwig Licht’ uit. Hierop staat een twaalftal aanbiddingsnummers, waarvan je het lied ‘Ik zie het kruis’ wellicht het beste zou kunnen kennen uit de Opwekkingsbundel.
Ik heb inmiddels al vele mooie dingen mogen meemaken in mijn bediening, waaronder spelen op de EO Jongerendag, samenwerken met Paul Baloche en Martin Smith en in 2015 zelfs een Zilveren Duif award ontvangen voor mijn debuut CD. Veel om dankbaar voor te zijn!

 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...