Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

sep.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

AS THE CROW FLIES - ALBUM RELEASE

  • Datum
  • LocatieKleine Zaal

Deze voorstelling is geweest

AS THE CROW FLIES - ALBUM RELEASE

As The Crow Flies

Op vrijdag 6 juli komt het eerste album ''As The Crow Flies'' van Roberto Rosso uit op alle waardige online platformen. Na de zomer zal het officiële album concert plaatsvinden in Club Bommel te Zwolle. Vanaf dat moment is ook het fysieke exemplaar van het album te verkrijgen.

Zoals de kraai vliegt, in één rechte lijn op zijn doel af. Dat is wat de titel van het debuutalbum van de DJ zegt. Laat je tijdens de avond verassen door het indrukwekkende verhaal achter de plaat en hoogstaande live optredens van De Rechtstaat, Reyer en Damascus.

De Rechtstaat

Samen vormen Michaël Gabriël (rapper) & Chesron Sminia (zanger) het vrolijke duo “De Rechtstaat”. Met een combinatie van vlotte, elektronische beats, kekke outfits en woorden vól leven weten ze er iedere keer weer een geweldige belevenis van te maken. Of het nu gaat om een optreden op een jongerenavond, een showcase op een festival of een avondvullend programma in de plaatselijke soos: De Rechtstaat staat garant voor een onvergetelijke avond.

Reyer

Mijn naam is Reyer en ik ben fulltime muzikant. Ik ben nu al een aantal jaar actief in de (christelijke) muziek als schrijver, zanger en producer en bracht najaar 2014 mijn debuut album ‘Eeuwig Licht’ uit. Hierop staat een twaalftal aanbiddingsnummers, waarvan je het lied ‘Ik zie het kruis’ wellicht het beste zou kunnen kennen uit de Opwekkingsbundel.
Ik heb inmiddels al vele mooie dingen mogen meemaken in mijn bediening, waaronder spelen op de EO Jongerendag, samenwerken met Paul Baloche en Martin Smith en in 2015 zelfs een Zilveren Duif award ontvangen voor mijn debuut CD. Veel om dankbaar voor te zijn!