Dit evenement is geweest

Gratis

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

De Zwolse band Om de Hoek speelt tijdloze, bekende en ook onbekende nummers uit de popmuziek. Van Wilco naar Tim Knol, van daar naar Bertolf en terug naar The Stones. Altijd met een eigen draai en akoestisch, soms ingetogen, soms uitbundig. Wat Om de Hoek bijzonder maakt; alle teksten zijn in het Nederlands. De hertalingen zijn verrassend en laten je het nummer op een heel andere manier beleven. Een optreden van Om de Hoek kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: “waar ken ik dat liedje van?”. Tijdens deze middag presenteert Om de Hoek hun nieuwe cd!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...