Dit evenement is geweest

Snares die je trommelvliezen laten scheuren en keiharde basslines, dit is Breakbaar! Hét feest met de allerdikste drum-n-bass en dubstep met dit keer The Outsiders achter de decks!

THE OUTSIDERS

Deze jonge honden uit Leiden zijn nog maar 16 en 17 jaar oud. Toch brachten ze in januari al hun tune Abductors uit op Outlines 2, een verzamelaar van Invisible Recordings, het label van Noisia. Op zaterdag 2 juni komen zij Hedon op zijn kop zetten! 

Aanvullend op deze avond komen de mannen ''Nephilim & Fopps'n'' uit Lelystad rammen. Deze twee heavyhitters dragen al geruime tijd bij aan de drum and bass scene in Lelystad en maken nu ook landelijk naam. Iedereen die weleens ''Bassmental'' of ''Zwaar Belast'' heeft bezocht weet dat elke oneliner van deze mannen bij voorbaat al een understatement is! De vaste Breakbaar crew is uiteraard weer van de partij. Bassick brengt standaard de beste tunes mee en samen met MC Shout op de mic maken zij de ravage die Breakbaar heet compleet!

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...