ISRAEL NASH
support: MATTHEW LOGAN VASQUEZ

Datum zo 11 nov 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:15
Zaal open 19:30
Prijs € 19,00
Bestel tickets

Let op: kaartverkoop start a.s. vrijdag 4 mei om 10:00u

Het is maar liefst zes jaar geleden dat Israel Nash bij ons in Hedon stond. Dat lijkt een half muzikaal leven geleden en ergens is dat ook zo. Nash bracht in de tussentijd het bejubelde album Rain Plans uit en vestigde daarmee zijn naam. We zijn blij dat hij weer terug is in Zwolle.

Van de Ozark Mountains uit het Missouri landschap tot de diepe betonnen jungle van New York: Israel Nash vertolkt dat wat Amerika is en alles wat onder de stoffige en versleten 'stars and stripes' ligt. Americana roots, compleet met een nadrukkelijke ondertoon van diepe soul, country en gospel koren.”

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...