Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het is maar liefst zes jaar geleden dat Israel Nash bij ons in Hedon stond. Dat lijkt een half muzikaal leven geleden en ergens is dat ook zo. Nash bracht in de tussentijd het bejubelde album Rain Plans uit en vestigde daarmee zijn naam. We zijn blij dat hij weer terug is in Zwolle.

Van de Ozark Mountains uit het Missouri landschap tot de diepe betonnen jungle van New York: Israel Nash vertolkt dat wat Amerika is en alles wat onder de stoffige en versleten 'stars and stripes' ligt. Americana roots, compleet met een nadrukkelijke ondertoon van diepe soul, country en gospel koren.”

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...