BACH VOOR BABY'S

Datum zo 24 jun 2018
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 15:30
Zaal open 15:15
Prijs € 19,50
Leeftijd 4 tot 14 maanden
Bestel tickets

Een ticket geeft toegang voor een baby + ouder/begeleider + toeschouwer


Let op: dit betreft de tweede voorstelling. Er is ook nog een BACH VOOR BABY'S om 14:00u. Ga je liever daar naartoe, klik dan hier.

Hedon opent haar deuren weer voor de aller, allerkleinsten. BACH VOOR BABY’S is dé manier om ze kennis te laten maken met klassieke live muziek terwijl ze kijken naar stimulerende, kleurrijke beelden die om hun heen geprojecteerd zullen worden. Een totaal belevenis van muziek en visuals.

In de veilige aanwezigheid van papa of mama wordt een ambiance gecreëerd waarbij het muzikale oor van baby’s (én ouders) wordt gestimuleerd terwijl ontspanning bovenaan staat. De klassieke composities van Johan Sebastian Bach wordt live gespeeld door het strijkkwartet Regina Forte.
Er is ruimte voor 30 baby’s en voor elke baby één begeleider per “concert”. Overige gasten mogen langs de kant meekijken

Unieke muzikale belevenis voor de allerkleinsten (4 tot 14 maanden - kruipers)

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...