TINY RUINS / ROYAL WOOD

Datum do 06 sep 2018
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:00
Zaal open 20:30
Prijs € 11,00
Bestel tickets

LET OP: De kaartverkoop voor deze show start zaterdag 28 april om 10:00 uur.

Tiny Ruins is een band afkomstig uit New Zeeland en geconcentreerd rondom de songwriter Hollie Fullbrook die om haar muziek nog meer kracht te geven koos voor een bandsamenstelling met twee ondersteunende bandleden. Haar geluid wat raakvlakken heeft met artiesten als Nick Drake, Mazzy Star en Nico weet internationaal goed te scoren, zo mag ze voorprogramma’s verzorgen van Calexico en reist ze met Sharon van Etten door de USA. Twee albums zijn er al, de langverwachte derde moet later dit jaar nog verschijnen.

ROYAL WOOD

Soms brengt het leven je op paden waar je van te voren geen weet van hebt. Songwriter Royal Wood ervoer groot verdriet bij het overlijden van zijn vader en vond in hetzelfde jaar zijn grote liefde waar hij in datzelfde jaar nog mee in het huwelijksbootje stapte.. Al deze emoties neemt hij mee op zijn album Ever After The Farewell die hij opnam bij producer Jamie Scott. Royal Wood is overduidelijk een grote liefhebber van The Beatles, de invloeden van Lennon en McCartney op zijn muziek zijn duidelijk te horen. Niet voor niks dat deze songwriter het album opnam met dezelfde mengtafel als The Beatles.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...