Dit evenement is geweest

Wegens het uitstellen van het album van Royal Wood is er besloten om deze show op 06 september te annuleren.

Voor nu krijgen ticketkopers uiteraard hun geld terug. Heb je je kaarten via onze website gekocht? Dan hoef je niets te doen en wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort op dezelfde rekening waarmee je destijds ook de tickets betaald hebt. Als je een kaartje gekocht hebt bij Plato, kan je ticket daar weer naar toe brengen.  

Onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot snel bij één van de andere concerten / events in Hedon.

Tiny Ruins is een band afkomstig uit New Zeeland en geconcentreerd rondom de songwriter Hollie Fullbrook die om haar muziek nog meer kracht te geven koos voor een bandsamenstelling met twee ondersteunende bandleden. Haar geluid wat raakvlakken heeft met artiesten als Nick Drake, Mazzy Star en Nico weet internationaal goed te scoren, zo mag ze voorprogramma’s verzorgen van Calexico en reist ze met Sharon van Etten door de USA. Twee albums zijn er al, de langverwachte derde moet later dit jaar nog verschijnen.

ROYAL WOOD

Soms brengt het leven je op paden waar je van te voren geen weet van hebt. Songwriter Royal Wood ervoer groot verdriet bij het overlijden van zijn vader en vond in hetzelfde jaar zijn grote liefde waar hij in datzelfde jaar nog mee in het huwelijksbootje stapte.. Al deze emoties neemt hij mee op zijn album Ever After The Farewell die hij opnam bij producer Jamie Scott. Royal Wood is overduidelijk een grote liefhebber van The Beatles, de invloeden van Lennon en McCartney op zijn muziek zijn duidelijk te horen. Niet voor niks dat deze songwriter het album opnam met dezelfde mengtafel als The Beatles.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...